Vstupujete na stránky s obsahem pro dospělé.

Kliknutím na tlačítko „Vstoupit“ prohlašuji, že jsem starší 18 let a nepřipustím, aby ke zde uvedeným datům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý.

Lucca Di Maggio USB plazmový 2X s vlastním textem nebo logem Obě strany 36501

Popis produktu

Parametry produktu

Plazmové
ano

Parametry produktu

Plazmové
ano

Popis produktu

USB plazmový zapalovač Lucca Di Maggio 2X s vlastním textem nebo logem - 36501 stylový USB plazmový zapalovač Lucca Di Maggio 2x s vlastním textem nebo logem zapíná se tlačítkem na hřbetu zapalovače integrovaná baterie zapalovače se dobíjí přes USB kabel balení obsahuje dobíjecí USB kabel a látkový sáček zapalovač není třeba plnit benzínem ani plynem plazma vzniká elektrickým výbojem větruodolný záruka 2 roky

Přizpůsobte si výrobek podle sebe. Využijte náš konfigurátor.

Nejčastěji vyobrazené motivy našich zákazníků – USB plazmové zapalovače s vlastním textem nebo logem

Vize, cíle a osobní motta

Významná data a zvláštní příležitosti

Oblíbené značky a loga

Osobní věnování a přání

Fotky

Identifikační údaje a Body ID

Znamení zvěrokruhu

A jiné…

Upozornění ke značení laserem a grafickým úpravám produktů z kategorie USB plazmové zapalovače

  • Jednoduché grafické práce a laserové značení jako jsou:  symboly, jednoduché obrázky, jednoduché loga a texty děláme pro vás zdarma. Cena je započítaná do ceny produktu.
  • Složitější grafické práce a laserové značení jako jsou: vícebarevné obrázky, složitější obrázky a loga, fotky. Mohou být dle časové náročnosti zpracování individuálně zpoplatněny. V tomto případě vás na tuto skutečnost upozorníme a budeme vás kontaktovat.

V naší nabídce najdete také Originální Zippo benzínový zapalovač, pro více informací klikněte ZDE  

Návod jak si jednoduše navrhnout design na váš originální plazmový zapalovač s věnováním pomocí našeho konfigurátoru, shlédněte krátké video ZDE.

Navštivte také náš e-shop VIP Dog Tags se zaměřením na VIP identifikační známky, nebo využijte značení laserem na celou škálu produktů z našeho e-shopu zde v sekci produkty.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na našem e-mailu: [email protected] nebo tel: 776 513 721

Balení obsahuje: 1 ks USB plazmový zapalovač Lucca Di Maggio 2X s vlastním textem nebo logem - 36501 1 ks nabíjecí kabel USB 1 ks dárková kazeta

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Razítkovací polštářky","https://razitkovaci-polstarky.heureka.cz/"],["Pohlednice","https://pohlednice.heureka.cz/"],["Dětské lezecké stěny ","https://detske-horolezecke-steny.heureka.cz/"],["Kapesní nože","https://noze.heureka.cz/"],["Pouzdra na brýle","https://pouzdra-bryle.heureka.cz/"],["Full HD webkamery","https://webkamery.heureka.cz/f:2554:392207/"],["Bezlepkové těstoviny","https://testoviny.heureka.cz/f:16394:1/"],["Tablety s operačním systémem Android","https://tablety.heureka.cz/f:32279:1/"],["Dámské kalhoty nadměrné velikosti","https://damske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:18347:836301,836592,838974/"],["Kalová čerpadla","https://cerpadla.heureka.cz/f:10905:339263/"]],"Vybrané značky":[["Zapalovače Banquet","https://zapalovace.heureka.cz/f:13262:907087/"],["Zapalovače Daklos","https://zapalovace.heureka.cz/f:13262:41659559/"],["Zapalovače Xavax","https://zapalovace.heureka.cz/f:26038:42534198/"],["Zapalovače Primus","https://zapalovace.heureka.cz/f:13262:548483/"],["Zapalovače Zippo","https://zapalovace.heureka.cz/f:13262:999578/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pevný disk? ","https://pevne-disky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pevny-disk-/"],["Jak vybrat zmrzlinu?","https://zmrzliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zmrzlinu/"],["Jak vybrat správné kladivo?","https://rucni-kladivo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravne-kladivo/"]],"Vybrané produkty":[["Auna Pro Kemistry 3 B","https://mixazni-pulty.heureka.cz/auna-pro-kemistry-3-b/"],["Dobrá záložka 75 - Pennywise","https://zalozky-knihy.heureka.cz/dobra-zalozka-75-pennywise/"],["Musto Performance Short Finger","https://neoprenove-rukavice.heureka.cz/musto-performance-short-finger/"],["Black & Decker BDC1A","https://nabijecky-aku-naradi-originalni.heureka.cz/black-decker-bdc1a/"],["The Coffee Knock Drawer Company Chute 1","https://odklepavace-na-kavu.heureka.cz/the-coffee-knock-drawer-company-chute-1/"],["Diva & Nice Cosmetics Kosmetická taštička Luna Leopard 90352","https://kosmeticke-tasky.heureka.cz/diva-nice-cosmetics-kosmeticka-tasticka-luna-leopard-90352/"],["Beast Hunter HalfMoon červený duralový 16″ 1 ks","https://sipy-a-sipky-pro-kuse.heureka.cz/beast-hunter-halfmoon-cerveny-duralovy-16-1-ks/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}